1.035.188

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Üzleti munkarend

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 74 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az üzleti Munkarend valamennyi üzletre, - jellegére tekintet nélkül - kötelezően vonatkozó vállalati rendelkezések összefoglalása. Amennyiben valamely üzlet részére speciális rendelkezések kiadása... Tovább

Előszó

Az üzleti Munkarend valamennyi üzletre, - jellegére tekintet nélkül - kötelezően vonatkozó vállalati rendelkezések összefoglalása. Amennyiben valamely üzlet részére speciális rendelkezések kiadása is szükséges, úgy azokat az üzlet részére kiadott Munkarend függeléke tartalmazza. Munkarend szabályozásai nem térhetnek el magasabb jog szabályi rendelkezésektől /:törvény, törvényerejű rendelet, rendelet, miniszteri utasítás:/. Hasonlóképpen nem ellenkezhetnek a Kollektív Szerződésben foglalt szabályokkal sem.
A Munkarendben a valamennyi üzletre kötelező általános rendelkezések foglaltatnak, emellett azonban kötelezőek a vállalat által kiadott részletes szakmai szabályozások is, amelyek nem lehetnek ellentétben a Munkarendben foglalt előírásokkal.
A Munkarend nem tartalmazza azokat a vállalat főosztályai által kiadott egyéb kötelező rendelkezéseket, amelyek speciális szakmai jellegüknél fogva az általános szabályozásba nem kívánkoznak. Ilyenek például az ügyviteli, pénzügyi, leltárelszámolási és általában adminisztratív jellegű stb. intézkedések.
Az Üzleti Munkarend előírásainak a megsértése - ha jogszabály másként nem rendelkezik, - fegyelmi vétséget képez. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Üzleti munkarend Üzleti munkarend Üzleti munkarend Üzleti munkarend

A borító enyhén elszíneződött. A gerinc kopottas, rajta bejegyzés található. Néhány lapon bejegyzés és tulajdonosi pecsét található. Az egyik lap vágáshibás.

Állapot:
940 Ft
470 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv