1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az igazi férfi

Szerző
Fordító

Kiadó: Pantheon
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 352 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Globus nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az áldozat

Maudnak hosszú, heves vitája volt anyjával. Nem értették meg egymást, mint rendesen. Lady Brian könnyed, sőt talán kicsit könnyelmű természet volt. A negyvenedik éven tul járt már,... Tovább

Előszó

Az áldozat

Maudnak hosszú, heves vitája volt anyjával. Nem értették meg egymást, mint rendesen. Lady Brian könnyed, sőt talán kicsit könnyelmű természet volt. A negyvenedik éven tul járt már, sokszor mégis fiatalabbnak látszott a lányánál, élénkszinü szőke hajával, gondosan ápolt tekintjével, karcsú derekával és fürge mozgásával még mindig nyugodtan megjelenhetett a fiatalok között. Amint egymás mellett álltak, Maud látszott az érettebbnek, a felnőttebbnek, a komolyabbnak kettőjük közül. Az asszony cigarettázva, könnyedén társalgott, mig Maud rémülten, tanácstalanul hallgatta.
- Számolnunk kell az adott helyzettel - mondotta Lady Brian. Az Anchor-szállóból már régen el kellett költözni, most ugy állunk, hogy még a mostani olcsó lakásunkat sem tudjuk kifizetni, sőt el sem tudunk utazni. Kettőnk közül az egyiknek fel kell áldoznia magát.
Maud nyugodtan felelt:
- Amire te gondolsz, az nem áldozat, hanem önmagunk eladása lenne. Kell találnunk valami más utat.
- Nincs. Saltash lord még most is csak egy szavadra vár, mi kifogásod van ellene? Fogadd el és minden problémánk megoldást nyert.
A leány makacsul összeszorította az ajkát. Vissza

E. M. Dell

E. M. Dell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: E. M. Dell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv