1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Grafikai Füzetek '97/2

Szerző
Grafikus

Kiadó: Biró Family kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím: Grafikai Füzetek
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-8363-43-6
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A magyar táj, a magyar vidék, a magyar városok festője Losonci Lilla. Még akkor is, ha a világot járva máshol is megörökíti élményeit.
Képein megpihen a szem, a látvány mindenkit magával ragad,... Tovább

Előszó

A magyar táj, a magyar vidék, a magyar városok festője Losonci Lilla. Még akkor is, ha a világot járva máshol is megörökíti élményeit.
Képein megpihen a szem, a látvány mindenkit magával ragad, mert alkotója hozzánk szól, nekünk fest. Nem absztrakciókkal, hanem a természet hangulatával, a táj szépségével ajándékozza meg közönségét. Kicsi tanyák, Ráckeve, Szentendre, a Duna rejtelmes vízívilága, susogó nádasai, a Balaton tengernyi szépsége, műemléki templomok égbetörő tornyai s áhítatot sugárzó oltárai ott vannak a gyűjtők otthonában a világ szinte minden pontján, - legyen az egyszerű ember vagy az Egyesült Államok elnöke - Losonci Lilla szignójával s üzenetével. Nekünk üzen festői látomásaival, élményeivel. Nekünk szól, hozzánk kiált: ilyen szép a mi világunk, erre kell nagyon vigyáznunk!
A gyökerek a gyerekkorba nyúlnak vissza, hiszen a festészetében oly sűrűn megjelenő Dunaparton élt, nevelkedett majd tanított. S gyökereit nem tagadja meg: az élmények, a templomok hűvös csendje, a téli vagy nyári hangulatok, az álmok, de természetesen a valóság is jelen van minden ecsetvonásában. Ez teszi népszerűvé képeit, hiszen a mi érzéseinket a mi vágyainkat jeleníti meg, formálja könnyedén, vagy az ihletés boldog kínjával vásznain. Vissza

Biró Endre

Biró Endre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Biró Endre könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv