1.036.238

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egyikünk fölösleges

Szerző

Kiadó: Világvárosi Regények Kiadóvállalata
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Világvárosi regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: A födelet Lengyel Lajos készítette.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A telep sarkán kiszállt a kocsijából, néhány szót mondott a sofőrnek, aztán felhajtotta a kabátja gallérját és gyalog indult el a szeles, csillagos külvárosi estében.... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A telep sarkán kiszállt a kocsijából, néhány szót mondott a sofőrnek, aztán felhajtotta a kabátja gallérját és gyalog indult el a szeles, csillagos külvárosi estében.
Koratavasz volt. A szél ismerős illatokat hozott. Egy kerítés mellett érezni lehetett a virágzó fák fanyar-édes illatát. Egy-egy szélroham keserű gyárfüstöt és koromszagot hozott a magasból, az égbenyúló kémények fekete zászlóiból. A kocsmákból halk muzsika szűrődött ki, egy hentesüzletből a főttkolbász ínycsiklandó szaga. Az utcán gyerekek játszottak és kiabáltak.
Akárcsak az ő gyerekei tizenöt évvel ezelőtt.
Az a fiatal munkásasszony ott, aki most lép ki a boltból, mintha Betsy volna. Harisnya nélkül szalad át az úton, hatalmas, gömbölyű, aranyosbarna kenyeret visz a karában, meg egy piros papírzacskót, biztosan cukor van benne. Eltűnik az egyik nagy bérkaszárnya kapujában.
Jimmy Harriman cipőgyáros egy pillanatig úgy éri, mintha a múltban járna. Ha nagyon keresné, talán meg is találná itt valamelyik bérkaszárnyában a régi lakását fiatal feleségével és két apró fiával.
Az idejét se tudja, mikor járt utoljára gyalog errefelé. Vissza

Kevély Mihály

Kevély Mihály műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kevély Mihály könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv