1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ételkészítési technológia II.

Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 158 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-220-906-0
Megjegyzés: Negyedik változatlan utánnyomás. Tankönyvi szám: 21919.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előételek3
Meleg előételek3
Zöldség- és főzelékfélékből készült előételek4
Tojáselőételek8
Tésztafélékből készült előételek12
Rizottók17
Húsokból és belsőségekből készült előételek18
Hideg előételek22
Összetett saláta- és főzelékfélék25
Gyümölcsfélék27
Tojásételek28
Pástétomok29
Galantinok30
Kocsonyák31
Húsfélék és felvágottak32
Vegyes ízelítők32
Szendvicsek34
Dísztálak35
Halételek38
Meleg halételek41
Édesvízi fehér húsú halakból készült ételek43
Édesvízi barna húsú halakból készült ételek45
Tengeri fehér húsú halakból készült ételek47
Tengeri barna húsú halakból készült ételek48
Vándorhalakból készült ételek49
Egyéb hidegvérű állatokból készült ételek49
Hideg halételek51
Marhahúsból készült ételek57
Bélszínből és hátszínből készült ételek58
Párolással készült marhahúsok64
Főzéssel előállított ételek68
Apróhúsból készült ételek69
Belsőségekből készült ételek72
Borjúhúsból készült ételek74
Egybesütéssel készült ételek74
Frissensültek készítése75
Belsőségek felhasználása77
Párolással és főzéssel előállított készítmények78
Sertéshúsból készült ételek82
Egybesült sertéshúsok82
Frissensült sertéshúsok84
Párolással és egyéb módon készült ételek86
Házi vegyes disznótoros92
Bárány- és ürühúsból készült ételek95
Egybesütéssel és egyéb módon készült bárányhús ételek96
Ürühúsból készült ételek99
Háziszárnyasból készült ételek101
Fehér húsú háziszárnyasok feldolgozása104
Sötét húsú háziszárnyasokból készített ételek107
Vadhúsból és vadszárnyasból készült ételek111
Vadnyúlból készült ételek112
Őzből készült ételek114
Szarvashúsból készült ételek115
Vaddisznóból készült ételek115
Vadszárnyasból készült ételek116
Tészták119
Gyúrt tészták120
Főtt tészták121
Főtt-sült tészták122
Burgonya tészták123
Kevert tészták124
Galuskák és egyéb kevert tészták124
Palacsinták125
Kelt tészták127
Omlós tészták129
Rétesek132
Vajastészták134
Égetett tészták137
Felfújtak és pudingok138
Frissen készített tészták141
Hideg krémek142
Felvert tészták143
Krémtöltelékek, torta- és süteménymázak147
Gyümölcskészítmények150
Fagylaltok és parfék151
Mártások, habok és öntetek153
Felhasznált irodalom156

Boross Anna

Boross Anna műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Boross Anna könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ételkészítési technológia II. Ételkészítési technológia II.

A borító foltos.

Állapot:
2.480 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba
konyv