1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Keresztöltéses minták

101 színes minta egész évre/Keresztöltés-iskolával

Szerkesztő

Kiadó: BPV Medien Vertrieb GmbH&Co.KG
Kiadás helye: Römerstraße
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím: Diana Kézimunka
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: 101 színes mintával.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasónk,
Mindig szükségünk lehet új dekorációra lakásunkban, vagy egy saját kezűleg készített, kedves ajándékra barátaink számára. Aki szívesen hímez, kis ráfordítással kicsinosíthatja... Tovább

Előszó

Kedves Olvasónk,
Mindig szükségünk lehet új dekorációra lakásunkban, vagy egy saját kezűleg készített, kedves ajándékra barátaink számára. Aki szívesen hímez, kis ráfordítással kicsinosíthatja otthonát. Egy új terítőt, párnát, ablakképet vagy függönyt azonnal észrevesznek látogatóink. Keresse ki Ön is kedvenc motívumát! Füzetünkben virágok, gyümölcsök, állatok, tengeri motívumok, konyhai képek vagy mesefigurák közül válogathat. Ezután már csak egy jó kézimunkaanyagra lesz szüksége. Minél finomabb anyagot választunk, annál kisebb képet hímezhetünk ki. Az AIDA anyagoknál a következőre figyeljünk: 1 leszámolható mintanégyzet= 1 keresztöltés 1 Aida kocka fölött. Vastagabb anyagoknál: 1 leszámolható mintanégyzet= 1 keresztöltés 2x2 anyagszál fölött. A 35/36. oldalon található színtáblázat segítségével kiválaszthatjuk a megfelelő hímző cérnát. A színválasztásnál a leszámolható minta négyzetének alapszíne a meghatározó. A négyzetekben szereplő szimbólumok további segítséget jelentenek akkor, ha az egymás melletti színek egyébként nehezen megkülönböztethetők. Jó szórakozást kíván hímzés közben:
a Szerkesztőség Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv