1.035.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Zárt ajtók mögött

Szerző

Kiadó: Tolnai Világlapja R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott kiadói félvászon
Oldalszám: 288 oldal
Sorozatcím: Tolnai regénytára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomatott Tolnai Világlapja r.-t. nyomdai műintézetében, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Doktor Kamerónnak jegyesével, Gretorex Genovévával este nyolc órakor kellett volna megesküdnie szülei lakásán, a Szent-Mikíós-téren. Most négy óra volt.
A doktor fogadószobájában ült. E'vonult... Tovább

Előszó

Doktor Kamerónnak jegyesével, Gretorex Genovévával este nyolc órakor kellett volna megesküdnie szülei lakásán, a Szent-Mikíós-téren. Most négy óra volt.
A doktor fogadószobájában ült. E'vonult elölte egész elmúlt élete s légvárakat épített a jövőre nézve. Bár még fiatalember volt, mint orvos máris nagy népszerűségre vergődött. S most, hogy Newyork egyik leggazdagabb és legtekintélyesebb polgárának leányai volt elveendő, ez ujabb becses összeköttetésekre nyitott neki kilátást s menyasszonya részéről nagyon tekintélyes vagyont várhatott. Ezek a nem kedvezőtlen járulékok még inkább emelék szemeiben menyasszonyának bájait. Nem mintha nem szerette volna, - vagy legalább nem hitte volna, hogy szereti - eltekintve a leány társadalmi helyzetétől. Hiszen szép s büszkén tartózkodó leány volt, amit a doktor legjobban csodált rajta. Előkelő lénye, társadalmi műveltsége az ő egyébként is tisztelt nevének nagyon jó hangzást kölcsönöz.
Persze, voltak szeszélyei is, mint ami másképp nem is várható az ily társadalmi állásban lévő leánytól, a doktort inkább tisztelte s nagyrabecsülte, semmint szenvedélyesen odaadta volna magát neki. Ezt a jegyesi idő alatt számos apró esemény elárulta. Vissza

A. K. Green

A. K. Green műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: A. K. Green könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv