A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szovjet-Kaukázusontúl


Kiadó: Intourist
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 22 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

Kaukázusontúl
A Szovjetunió térképén a Kaukázusontúl viszonylag kis terület (186,1 ezer négyzetkilométer), amely a Nagy-Kaukázustól délre, a Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger között... Tovább

Előszó

Részlet:

Kaukázusontúl
A Szovjetunió térképén a Kaukázusontúl viszonylag kis terület (186,1 ezer négyzetkilométer), amely a Nagy-Kaukázustól délre, a Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger között fekszik. Három szovjet-köztársaság található itt: Azerbajdzsán, Grúzia és Örményország.
A Kaukázusontúl a Szovjetunió egyik legérdekesebb idegenforgalmi körzete. Sokféle szándékkal érkeznek ide a látogatók: azért, hogy megismerkedjenek az emberi civilizáció egyik legősibb központja, a Kaukázus népeinek történelmével és kultúrájával: hogy gyönyörködjenek a csodálatos kaukázusi táj egyedülálló szépségében: hogy pihenjenek és gyógyulást találjanak a híres kaukázusi üdülőhelyeken; hogy vadásszanak a havasok meredélyén elterülő vadregényes erdőkben; hogy ezen a csodálatos vidéken legyenek, ahol napjaink hatalmas ipari szimfóniája még nem nyomja el a legendák övezte és költők megénekelte múlt lírai hangjait.
Szűkek e prospektus keretei ahhoz, hogy az olvasó részletesen megismerkedhessék mindegyik kaukázusi köztársasággal, ezért csupán a fontosabb idegenforgalmi központokról és látnivalókról lesz a továbbiakban szó. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv