1.035.550

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Olasz kötött gyermek modellek 92/93


Kiadó: Lux Primo Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!

A felnőttek után most a gyermekekre gondolva adjuk közre gyermekmodelleket tartalmazó könyvünket. A gyermekviseletben nem elsősorban a divat, sokkal inkább a praktikum a mérvadó.... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!

A felnőttek után most a gyermekekre gondolva adjuk közre gyermekmodelleket tartalmazó könyvünket. A gyermekviseletben nem elsősorban a divat, sokkal inkább a praktikum a mérvadó. Reméljük, sikerült nemcsak szép és helyes, de Kényelmes és könnyen kezelhető modelleket összeválogatnunk.
Hadd szolgáljunk itt is néhány tanáccsal a könyv használata előtt. A fonalak országonként eltérnek. Ezért nem márka- és minőségi neveket, hanem a minőségre utaló meghatározást (pamut, gyapjú, angóra stb.) adunk meg. A vastagságra a képből és a tűből lehet következtetni - ez az adat az eredetiből is hiányzik.
A méretek megadásában a gyermek kora a döntő. 1 éven alul csak a kort, efölött a számozást is megadjuk. Itt hívjuk föl a figyelmet a próbakötés fontosságára. A kisruha valakinek készül: az egyetlen abszolút szám az ő cm-ben kifejezett mérete. Ezt szemek és sorok számaivá a próbakötés alapján válthatjuk át. A méret függ a fonaltól, a tűtől, a kötés feszességétől stb., ezért a szemek és sorok számait mindig korrigálnunk kell úgy, hogy nekünk hány cm kell, és ez a próbakötés alapján hány szem és hány sor. A méretet mindig tűről levéve, kissé összenyomva és kiterítve a mintát, asztalon cm-rel vegyük föl.
Ha vázlatot készítünk, annak még egy hasznát vehetjük: ha a kötést abba kell hagynunk, bejelölhetjük, hogy hol tartunk és így bármikor folytathatjuk a munkát, s nem kell hosszas számolgatással ellenőriznünk a mintát. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv