1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hollóháza

Edényáruk/Geschirre/Tableware

Fotózta

Kiadó: Hollóházi Porcelángyár Rt.
Kiadás helye: Hollóháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált. Termékkatalógus.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ön a Hollóházi Porcelángyár Rt. edényáru termékkatalógusát tartja a kezében. Összeállításával és kiadásával egyszerre több célt szeretnénk elérni, és többféle olvasó számára hasznos és értékes... Tovább

Előszó

Ön a Hollóházi Porcelángyár Rt. edényáru termékkatalógusát tartja a kezében. Összeállításával és kiadásával egyszerre több célt szeretnénk elérni, és többféle olvasó számára hasznos és értékes anyagot átnyújtani.
A szép iránt érdeklődő tekintse kiadványunkat fényképgyűjteménynek, amely abból a szempontból különbözik más fotóművészeti albumoktól, hogy ennek szereplői egy nagy történelmű anyagból, porcelánból vannak. A háztartását éppen felszerelni készülő, vagy a berendezését, kiegészíteni, szépíteni szándékozók számára forma- és dekortervező iparművészeink tárlataként szeretne hangulatokat ébreszteni, ötleteket adni.
A hollóházi porcelánnal hivatásszerűen foglalkozó kereskedelmi partnereinknek - bel- és külföldön egyaránt - munkaeszközül adni.
A hollóházi porcelánnal hivatásszerűen foglalkozó kereskedelmi partnereinek - bel- és külföldön egyaránt - munkaeszközül szántuk.
A katalógus lapjain látható képek, rajzok, számok, adatok közvetlen célja a termék szakszerű, precíz és egyértelmű bemutatása. Az általánosabb mondanivalót alapos átlapozás után, az anyagot egészként tekintve lehet meglátni: Hollóháza a magyar porcelánművészet egyik fellegváraként sokféle ízlés számára, változatos stílusú, szerteágazó funkcióknak megfelelő termékkollekciót kínál, amely időtálló értékeket hordoz, közérthető esztétikai igényességet jelent. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv