1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Választóvíz

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Irodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Bukarest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 115 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Váradi Zsuzsa kisregénye hangvételben, témaválasztásban hasonló az előző kötetében megjelent Váltás és Az öreg Kari fiai című elbeszéléseihez. A történet színhelye itt is a gyár, hősei a szocialista munkaközösség egyénformáló erejéből merítik azt a mélyen humanista erkölcsi tartást, amellyel legkényesebb magánéleti problémáikat is szépen, új emberhez méltó becsületességgel képesek megoldani. A kisregény cselekményéből a három főhős érzelmi válságának sok belső küzdelemmel, szenvedéssel járó folyamata rajzolódik ki a helyes megoldás kialakulásáig. A történet lejátszódása idején a gépek automatizálása teszi a szokottnál mozgalmasabbá a gyár életét. Ennek kapcsán, a szerelmi bonyodalom mellett, a szerzőnek sikerül valamit megérzékeltetnie az új feladattal járó kísérletezések, megoldáskeresések izgalmából is.

Váradi Zsuzsa

Váradi Zsuzsa műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Váradi Zsuzsa könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv