1.035.543

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kislány a láthatáron

Szerző

Kiadó: Nova Irodalmi Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 344 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Hallottam már afféle dúsgazdag emberekről is, akiket a semmittevés valósággal megőrjített és miután semmi örömet nem találtak az életben, unalmukban megölték magukat.... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Hallottam már afféle dúsgazdag emberekről is, akiket a semmittevés valósággal megőrjített és miután semmi örömet nem találtak az életben, unalmukban megölték magukat.
Hihetetlen!
Régóta figyelem, milyen csodálatos dolgok történnek a pénz körül.
Gyakrabban akkor okoz bajt, amikor nincs.
Ez viszont természetes is.
Illetve a pénztelenség még nem is a legnagyobb baj, az igazi baj tulajdonképpen ott kezdődik, amikor a pénztelenségen segíteni akar az ember.
Ez okozza a vesztét.
Ezt már tapasztalatból mondhatom.
Jelenleg is ezért szomorkodom egy dunaparti kávéház terraszán, agyoncigarettázva, halom kéziratpapír előtt; a legfelsőnek a tetejébe, már odaírtam szép kalligrafikusan: első fejezet. Két hét alatt kell megírnom egy könyvet. Én vagyok a legkíváncsibb erre a regényre... Vissza

Fülszöveg

"Utazás egy autóval egy autó körül". Talán ezzel fejeznénk ki a cselekményt legjobban. A mulatságos kalandok, szellemes ötletek során egy szerelmes történet szívderítő jelenetei peregnek le előttünk. Érdekes és tanulságos azoknak, akiknek leghőbb vágyuk, hogy autójuk legyen, de azoknak is, akik gyalog járnak és főként azoknak, akik maguk is autótulajdonosok és a volán mögött figyelik a körülöttük kavargó világot.
Vaszary Gábor új regénye megírásakor igazi elemében érezte magát és azt hisszük, hogy olvasóinknak kellemes meglepetésben lesz részük.

Vaszary Gábor

Vaszary Gábor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vaszary Gábor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv