1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hyperion I.

Titánok lázadása

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Cherubion Könyvkiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 310 oldal
Sorozatcím: Új Galaxis Könyvek
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 963-9346-23-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Túl az Emberi Hegemónia törvényein és a huszonnyolcadik századi tudomány határán, egy Hyperion nevű világon vár egy Shrike nevű teremtmény. Némelyek istenként imádják. Mások rettegnek tőle. És megint mások arra esküdtek, hogy elpusztítják. Az időkripták Völgyében, ahol hatalmas, komor építmények mozognak visszafelé az időn át sötét üzenetet hordozva, a Shrike ott vár valamennyiükre.
Az Armageddon előestéjén, miközben az egész galaxist háború tépázza, hét zarándok indul végső útjára az Időkriptákhoz. Választ keresnek életük megoldatlan rejtélyeire. És akár meghalni is készek azért, hogy megismerjék az univerzum titkait.
Egy szédítően jól megírt regény-ciklus első kötetét tartja kezében az olvasó, mely 1990-ben Hugo-díjat nyert, s amelyben a science fiction legjobb hagyományai szerint keveredik egymással, a tudomány, az izgalom és a csodás képzelet.

Dan Simmons

Dan Simmons műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dan Simmons könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv