1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Varázs

Színjáték három felvonásban

Szerző

Kiadó: Révai Irodalmi Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 251 oldal
Sorozatcím: Márai Sándor munkái
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színházakkal szemben kézirat. Nyomta a Révai-nyomda. Első kiadás!
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A "Kaland" és a Kassai polgárok" nagy irodalmi és színpadi sikere után új színművében Márai Sándor a művész és ember életének nagy problémáját, döntő fordulatát ragadja meg és jeleníti meg előttünk. A varázslót, a varázslatot, és azt a pillanatot, amikor a mágus hatalma valami körein kívül lobogó erővel találkozik, hatalma már-már kicsorbul, müve már-már összeomlik, de a szakadék szélén egy hősies mozdulattal mégis megtorpan, s nemes és tiszta emberségével, higgadt bölcseségével és az igazi varázsló önmagát is legyőző fölényével megfékezi az alvilág erőit; a bűvös kört most már maga körül vonja meg, s ebben a végső varázslatban önmaga és a világ fölé emelkedik. Márai Sándor ismét a kivételes nagy témával találkozott, és ebből a találkozásból ismét remek alkotás született. A "Varázs" kimagasló eseménye a magyar irodalomnak s forró légkörével, páratlanul gazdag hangszerelésével, fegyelmével és egyensúlyával új utat tár a modern magyar dráma számára.

Márai Sándor

Márai Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Márai Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv