kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
A kezdetektől a csúcsig | |
A tésztakészítés folyamata | |
Mitől más a Barilla | |
A különbség látható | |
A legjobb olasz tészta 14 formája | |
26 mód az olasz hagyományok szerinti alapanyagok kiválasztásához és elkészítéséhez | |
Receptek | |
Spaghettini parmezán sajttal és tojással | 1 |
Spaghettini pesto-val | 2 |
Spaghetti vitorlamester módra | 3 |
Spaghetti tintahallal és articsókával | 4 |
"Mérges" penne rigate | 5 |
Penne rigate sárgarépával | 6 |
Fusilli padlizsánnal | 7 |
Fusilli paprikával | 8 |
Tortiglioni marinírozott tonhallal | 9 |
Tortiglioni bárány raguval | 10 |
Nyári farfalle saláta | 11 |
Farfalle spárgával | 12 |
3 színű mezze penne tenger gyümölcseivel | 13 |
3 színű mezze penne brokkolival és olivabogyóval | 14 |
Tagliatelle hagymás zöld szósszal | 15 |
Tagliatelle avokádóval és garnéla rákkal | 16 |
Zöld tagliatelle gombával | 17 |
Zöld tagliatelle paradicsommal és bazsalikommal | 18 |
Fűszeres fetuccine | 19 |
Fettuccine padlizsánnal, paprikával és paradicsommal | 20 |
Ízletes zöld fettuccine | 21 |
Zöld fettuccine Alfredo módra | 22 |
"Paglia e fieno" csirkével és fésűs kagylóval | 23 |
"Paglia e fieno" lencsével | 24 |
Mediterrán lasagna | 25 |
"Vidéki" zöld lasagna | 26 |
Széles választék igényes kezdőknek |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.