1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mi lesz a szakmai nyelvvizsgán? - Angol középfok

Gyakorlatok a középfokú nyelvvizsgához a kereskedelemben, vendéglátásban és idegenforgalomban dolgozók részére

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 284 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 963-7015-81-8-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Jelen könyvünkkel régi adósságot szeretnénk törleszteni. Szeretnénk segítséget, felkészülési anyagot adni mindazok kezébe, akik kereskedelmi, idegenforgalmi vagy vendéglátóipari szakmai... Tovább

Előszó

Jelen könyvünkkel régi adósságot szeretnénk törleszteni. Szeretnénk segítséget, felkészülési anyagot adni mindazok kezébe, akik kereskedelmi, idegenforgalmi vagy vendéglátóipari szakmai nyelvvizsgát kívánnak tenni.
A könyv megszerkesztésekor arra törekedtünk, hogy minél pontosabban kövessük a tényleges írásbeli vizsga, illetve hallás utáni megértés készségét mérő vizsga menetét. Éppen ezért a feladatokat úgy állítottuk össze, hogy azok "csomag"-szerűek legyenek, azaz, egy-egy római számmal jelölt tömb egy teljes vizsga anyagát képezze (hallás utáni megértési készséget mérő ún. "Listening Comprehension", a nyelvtani tudásra koncentráló "Cloze Test", a megértési készséget mérő "Reading Comprehension", valamint az írás, illetve fogalmazási készséget vizsgáló "Fogalmazás idegen nyelven" részek alkotják az egyes tömböket.
A "Reading Comprehension" és a fogalmazási feladat szakménként különválik, ez azonban nem jelenti azt, hogy pl. egy idegenforgalmi vizsgára készülő ne oldhassa meg a vendéglátóipari "Reading Comprehension" anyagát és viszont. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv