1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Álomkirályság

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 397 oldal
Sorozatcím: Romantikus Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-306-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Bár elrabolják a zárdából, az akaratos szépség, Jennifer Merrick nem hódol be egykönnyen Royce Westmorelandnek. Ellenségei szívében a Farkas ragadványnéven ismert lovag puszta említése is rettegést kelt. A büszke Jennifer azonban nem sokat törődik a félelmetes angol harcossal, aki fogságban tartja őt. Bátran és szemtelenül száll szembe akaratával... míg a lovag végül erős ölelésbe nem zárja, ellenállhatatlan vágyat ébresztve benne. És Jennifer csapdában találja magát... a büszkeség, a szenvedély, a hűség és a mindent elsöprő szerelem hálójában.

Judith McNaught (Valaki vigyáz rám 1-2.) romantikus regényei az érzelmek széles skálájával szórakoztatják az olvasót, a kínzó kétségektől a mindent elsöprő szenvedélyig. A szerzőnő sikerkönyvében, a dicső lovagkorban játszódó Álomkirályságban, két betörhetetlennek látszó szív csap össze az akarat és a szenvedély vad csatájában.

Judith McNaught

Judith McNaught műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Judith McNaught könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv