1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kezelési utasítás

RS-09 eszközhordozóhoz


Kiadó: Schönebeck
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 55 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az RS 09 eszközhordozó megérett konstrukciója a traktorépítés területén szerzett átfogó tapasztalatok eredménye. A célszerűség és megbízhatóság mintaképeként bizonyítja az elmult évek fejlődésének... Tovább

Előszó

Az RS 09 eszközhordozó megérett konstrukciója a traktorépítés területén szerzett átfogó tapasztalatok eredménye. A célszerűség és megbízhatóság mintaképeként bizonyítja az elmult évek fejlődésének állását és teljes egészében megfelel a gazdaságos kivitel minden követelményének.
A gépesítés célját, hogy korszerű gépekkel magasabb teljesítményt és magasabb hozamokat lehessen elérni, valamint munkaerőt és időt lehessen megtakarítani, csak akkor lehet bizotsítani, ha ezeket agépeket gondos karbantartással és helyes kezeléssel eredeti állapotban tartják fenn.
Ennek elérése érdekében a Schönebecki Traktrogyár nemcsak az RS 09-esek gyártását és eladását, hanem mindenekelőtt ügyfeleinek helyes tanáccsal való ellátást is feladatának tekinti.
Ez a kezelési utasítás tehát külön az eszközhordozó vezetője számára készült. A legfontosabb utasításokat és magyarázatokat tartalmazza, amelyeket a jármű szakszerű karbantartásánál és kezelésénél okvetlenül szem előtt kell tartani. Előfeltétel tehát, hogy a gép üzembehelyezése előtt ezt a kezelési utasítást figyelmesen tanulmányozzák. A gép vezetőjének saját jól felfogott érdeke, hogy az abban rögzített irányelveket betartsa. Ezáltal elkerülhetők a gépkiesések, növelhető viszont a jármű élettartama és az elhasználódás a gazdaságosság határán belül tartható. Mivel gazdaságosan csak üzemképes gépek dolgozhatnak és atermelékenység növekedését csak így segíthetik elő, az üzemeltetőnek is elsőrendű érdeke, hogy a karbantartásra és ápolásra szükséges időt mindenkor biztosítsa a gépek részére.
A gép felépítéséről és működéséről, valamint az alkalmazási- és felhasználási lehetőségekről szóló részletes leírás azt a célt szolgálja, hogy a vezető gyorsan és alaposan megismerkedhessen a géppel.
A kezelési utasítás révén szerzett ismeretek a későbbi gyakorlat számára szükséges alapokat teremtik meg. Egyben a gépkezelők részére öszötnzésül szolgál olyan új munkamódszerek alkalmazására, amelyekkel az RS 09-et a gépesítés minden területén a legjobban kihasználhatják. Vissza

Tartalom

Alkalmazási és felhasználási lehetőségek6
Műszaki adatok8
Az RS 09 alapvető felépítése11
Az eszközhordozó legfontosabb részeinek felépítése, kezelése és karbantartása12
Motor12
Menetkapcsoló28
Hajtómű29
Fékek34
Hidraulika35
Kormánymű41
Első tengely42
Előlét tengelykapcsoló43
Kerékabroncsok43
Elektromos berendezés45
Tartozékok és felszerelés46
Az RS 09 átszerelési lehetőségei47
A kerékállás átállítása48
Átszerelés a hátramenethez48
A hasmagasság megváltoztatása 480-ról 240 mm-re51
Az RS 09 kezelése és karbantartása53
Kenési terv56
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv