1.035.545

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mária-Kert 1911. (nem teljes évfolyam)

Havi folyóirat a Boldg. Szűz tiszteletének ápolására/XXVII. évf. 2., 4-12. szám

Szerző
Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 366 oldal
Sorozatcím: Mária-Kert
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér képekkel illusztrálva. Nem teljes évfolyam. Hiány: 1., 3. szám. További szerzők a folyóiratokban.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

Egy vétkes nő, liguori szent Alfonz előtt föltárta lelkének kétségbeejtő állapotát. Szent Alfonz részvéttel hallgatta meg panaszait és szűz Máriához utasította. Légy bizalommal,... Tovább

Előszó

Részlet:

Egy vétkes nő, liguori szent Alfonz előtt föltárta lelkének kétségbeejtő állapotát. Szent Alfonz részvéttel hallgatta meg panaszait és szűz Máriához utasította. Légy bizalommal, leányom, - mondta a szent, - egy mentő utat mutatok neked, melyen mennyei Atyádhoz viszajuthatsz. A mi jó anyánk, szűz Mária, ki a bűnösök menedéke. Az anya mindent megtesz, semmit sem sokall gyermekeiért. Ha az egyik elesik, rögtön oda siet, hogy felemelje, vígasztalja szeretetének egész leleményességével, megtisztítja kezeit és ruhácskáját. Siess, menekülj ehhez a jó Anyához; ő majd felemel téged és megtisztítja beszennyezett lelkedet.
Szent Alfonz nem hiába adta a jó tanácsot. A bűnbánó nő úgy cselekedett és élénken érezte, hogy szűz Mária csakugyan a bűnösök menedéke. Szívében visszhangra talált Isten malasztja, megtért, nyugalom és béke szállott lelkébe. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mária-Kert 1911. (nem teljes évfolyam) Mária-Kert 1911. (nem teljes évfolyam) Mária-Kert 1911. (nem teljes évfolyam) Mária-Kert 1911. (nem teljes évfolyam) Mária-Kert 1911. (nem teljes évfolyam) Mária-Kert 1911. (nem teljes évfolyam) Mária-Kert 1911. (nem teljes évfolyam)

Az 1. szám címlapja és a tartalomjegyzék hiányoznak. Több lap javított.

Az 1. és a 3. számok hiányos állapotban megtalálhatóak a könyvben. A lapélek mintázottak.

Állapot:
8.480 Ft
4.240 ,-Ft 50
21 pont kapható
Kosárba
konyv