1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A fiatalság forrása II.

Az öt tibeti jógagyakorlat

Szerző

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 264 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-528-394-6
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal és fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ebből a könyvből olyan ötleteket, technikákat és bölcsességeket sajátíthatunk el, amely erőt ad, javítja az egészségünket, növeli életkedvünket, és meghosszabbítja az életünket.
Gyakran... Tovább

Előszó

Ebből a könyvből olyan ötleteket, technikákat és bölcsességeket sajátíthatunk el, amely erőt ad, javítja az egészségünket, növeli életkedvünket, és meghosszabbítja az életünket.
Gyakran találkoztam olyan emberekkel, akik csak akkor kezdték igazán értékelni és élni az életet, miután megmenekültek egy súlyos betegségből és szembe kellett nézniük saját halandóságukkal. Ilyenkor az emberek olyan lelki és fizikai újjászületésen mennek át, amelynek következtében az állapotuk is javul, esetleg teljesen el is múlik a betegségük. Ha beindul ez a megújító folyamat, az öregedés leáll és megkezdődik a fiatalodás. Ahhoz, hogy beindítsuk életünkben a fiatalító folyamatot, ne várjuk meg, amíg a halállal kell szembenéznünk, hanem fogjunk máris hozzá.
Ez a könyv éppen ebben kíván segítséget nyújtani. Magában foglal egy sor egyszerű gyakorlatot, amelyet öt rítusnak neveznek. Bőséges információt nyújt a könyv az étkezéssel, a légzéssel, a hang energetikájával és sok más egyéb témával kapcsolatban. Olvashatunk olyan emberek biztató tapasztalatairól, akik gyakorolják az öt rítust. Tanácsokat kaphatunk orvosoktól is, akik megosztják az olvasóval tudásukat. Vissza

Fülszöveg

A fiatalság mindenki számára hozzáférhető forrása az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsor. A gyakorlatokat Bradford ezredes, angol utazó ismertette Peter Kelderrel, aki 1939-ben könyvet írt az egészséget és életkedvet jótékonyan befolyásoló, az élet meghosszabbítására alkalmas módszerről. A világsikert aratott könyv magyar fordítása az Édesvíz Kiadónál jelent meg. A fiatalság forrása második kötete tanulmánygyűjtemény. Az öt rítus lenyűgöző hatásáról vallanak azok, akik nap mint nap gyakorolják, és több tudományág képviselői fejtik ki véleményüket. A szerzők részletesen tárgyalják a gyakorlatokat és számos hasznos tanáccsal szolgálnak. Szó esik a gyakorlatok "tibeti szellemiségről" és a titokzatos Bradford ezredesről is. A tanulmányok megértéséhez nem feltétlenül szükséges, csupán ajánlatos az első kötet ismerete.

Tartalom

Előszó9
Az amerikai kiadó bevezetője13
A fiatalság forrásának keresése19
A nyugatiak Tibet titkait kutatják27
Igaz történetek a gyógyulásról és a megifjodásról47
Az öt rítus energiatitkai77
Az öt rítus és a jóga: a megújuló egészség és a hosszú élet gyakorlatai113
Étrend és diétás javaslatok179
A hangok, a zene és az elmélkedés energetikája211
Beszélgetés dr. Robert Thurmannal237
Az amerikai kiadó utószava249
A, Függelék253
B, Függelék263

Peter Kelder

Peter Kelder műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Peter Kelder könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv