1.035.525

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az igazi kereszténység

Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük

Szerző
Fordító

Kiadó: Grace Ministries Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 219 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-044-333-3
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Nincs semmi, ami unalmasabb lenne a vallásosságnál, de semmi más, ami izgalmasabb lenne az igazi kereszténységnél!
Sokan vannak, akik nem ismerték fel a különbséget a kettő között és így Istent a... Tovább

Előszó

Nincs semmi, ami unalmasabb lenne a vallásosságnál, de semmi más, ami izgalmasabb lenne az igazi kereszténységnél!
Sokan vannak, akik nem ismerték fel a különbséget a kettő között és így Istent a vallással, Krisztust a keresztyénséggel, a Szentlélek adta erőt, örömet és hatalmat pedig saját nemes cselekedeteikkel igyekeznek helyettesíteni. A valódi hiányában üres szertartásokba kapaszkodnak, ádázul védelmezve azokat, mivel az igazi tanalom hiányzik belőlük. Ezt azonban félnek beismerni, mivel attól tartanak, hogy akkor végképp semmijük sem marad.
Olyanok mint a lámpás olaj, az autó benzin vagy a toll tinta nélkül. Döbbenten tapasztalják saját tehetetlenségüket, de hiányzik az életükből az, ami egyedül működőképessé tudja tenni az embert. Isten ugyanis úgy teremtette az embert, hogy a Teremtő jelenléte az ember életében elengedhetetlen annak ember voltához. Jézus Krisztus értünk adta az életét, hogy azután nekünk adhassa azt. Isten Jézus által jött vissza az ember életébe. Azért jött, hogy életünk legyen, - Isten élete legyen bennünk.
Sokan vannak akik nem élnek azzal az új élettel amelyet Krisztusban nyertek. Elfogadták Jézust, megköszönték neki, amit értük tett, de nem élnek az Ő feltámadott életének erejében. Mintegy szellemi vákuumban vannak aközött, aki Jézus "volt" mikor itt élt a földön, és aki Jézus "lesz", mikor eljön. Addig is minden erejüket bevetik annak érdekében, hogy Jézusért éljenek, pedig ez csak akkor lehetséges, ha ő él bennünk. Ehelyett ők állandóan azért könyörögnek, hogy elnyerjék az Úrtól, ami már az övék.
Bob George-nak ez a könyve azoknak íródott, akik megpróbálnak olyan életet élni, amivel nem rendelkeznek és azoknak, akik nem élik azt az életet, amely Krisztusban már az övék. A szerző saját életéből és azoknak a megtapasztalásaiból merít példákat, akikkel lelkigondozói szolgálata során kapcsolatba került. Ebben a könyvben megtalálhatjuk az igazságot, amely szabadokká tesz bennünket. Olvasmányos, élvezetes formában tárja elénk a szellemi igazságokat. Meg vagyok róla győződve, hogy mindazok, akik belefáradtak eddigi hiábavaló erőfeszítéseikbe, ennek a könyvben a lapjain keresztül találkozni fognak Jézus Krisztussal, aki a válasz minden szükségünkre. Vissza

Fülszöveg

Bob George, sok más keresztyénhez hasonlóan nagy örömmel indult el ezen az úton, de hamarosan kiábrándult, megfáradt a keresztyén életben. Bob saját életének küzdelmeiből és sok éves tanítói illetve lelkigondozói szolgálatának tapasztalataiból merítve a lényegre tapint, amikor ebben a könyvben arról ír, mi az oka, hogy sok keresztyén rövid idő alatt elveszíti kezdeti lelkesedését és a keresztyénség mindössze megszokássá válik számára. Bob rámutat, hogy egyedül úgy lehetséges igazi keresztyén életet élni, ha megmaradunk abban a szabadságban, amelyre Krisztus elhívott bennünket.

Tartalom

Köszönetnyílvánítás5
Előszó7
Bevezetés11
Túlterhelt és terméketlen17
Nézzünk szembe az igazsággal, hol tévedtünk31
Vele együtt feltámadtunk! Az evangélium elhanyagolt oldala45
Megbocsátattunk, hogy betöltekezhessünk61
Összeáll a kép75
A helyes énkép kialakítása89
Isten szeret és elfogad105
A kicserélt élet119
A "kárhoztatás szolgálata"135
Megszabadultunk a szolgaság igájából149
Magasab törvényszerűségek szerinti élet165
Szabadság a függőségben181
Növekedjünk a kegyelemből197
Összegzés213

Bob George

Bob George műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bob George könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az igazi kereszténység Az igazi kereszténység

A lapélek foltosak. A borító belső oldalán tulajdonosi bejegyzés található.

Állapot:
1.740 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba
konyv