1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tű, cérna, olló

Szerkesztő

Kiadó: Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Amatőr papírkötés
Oldalszám: 68 oldal
Sorozatcím: Csapatgárdista Kiskönyvtár
Kötetszám: 17-18
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a füzet más, mint a Csapatgárdista Kiskönyvtár eddigi füzetei. Azok sakkozásról, kirándulásról, bélyeggyűjtésről vagy éppen kerti munkáról szóltak, tehát fiúk is, lányok is egyforma... Tovább

Előszó

Ez a füzet más, mint a Csapatgárdista Kiskönyvtár eddigi füzetei. Azok sakkozásról, kirándulásról, bélyeggyűjtésről vagy éppen kerti munkáról szóltak, tehát fiúk is, lányok is egyforma érdeklődéssel olvasták. Ezt a kis könyvecskét azonban inkább a lányok forgatják majd, hiszen horgolásról, kötésről, varrásról van benne szó.
Aki még soha életében tűt, cérnát nem vett a kezébe, annak bizony kettőzött figyelemmel kell olvasnia minden sorát, de aki már próbált babaruhát varrni, sálat kötni, annak nem esik nehezére elsajátítani az újabb horgolási és kötési fogásokat, megtanulni az új mintákat.
Hogyha az első lépés nehézségein túlestettek, meglátjátok, milyen könnyen és gyorsan készül el egy-egy abrosz, terítő, pulóver, vagy zokni!
Érdekes játék, hasznos munka a varrás, kötés és horgolás, de hát megtörténik az is, hogy nem új holmit kell elkészíteni, hanem egy régit kell megjavítani. Ilyenkor jó, hogyha stoppolni is tudtok, a gombfelvarrásról nem is beszélve, amit még a fiúk is megtanulhatnak. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv