1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hány példányban óhajt élni?

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Gondolat Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 302 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-280-292-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A "Professzor úr, hol a lánya?" című izgalmas fantasztikus regény szerzője most újabb tudományos fantasztikus regénnyel jelentkezik, amely mai biológiai kutatássorozatából vett ötletre épül, és számos társadalmi problémát vet fel. Régen elhunyt, híres emberek testi maradványaiból bizonyos életjelenségeket még megőrző sejteket különítenek el. A mesterséges megtermékenyítés útján így életre keltett ún. klónemberek biológiai értelemben azonosak klónatyjukkal. - Hogyan alakul egyéni sorsuk? Hova, melyik nemzethez tartoznak a klónutódok? Különböznek-e a klónok a "hétköznapi" emberektől, nem fordulnak-e szembe velük? Magányra vannak-e ítélve különleges származásuk miatt? Szerethet-e klónférfi nem klón nőt? Veszélyezteti-e az emberiség sokszínűségét az ilyen "sorozatlények" megjelenése? Mi lenne akkor, ha minden ember szabadon dönthetne arról, hogy hány példányban óhajt élni?

Horváth Zoltán Géza

Horváth Zoltán Géza műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Horváth Zoltán Géza könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv