1.035.228

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fehér farkas

Szerző
Fordító

Kiadó: Delta Vision Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 469 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-704-132-x
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrával.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Drenai véráztatta földjét olyan ember védelmezi, akit legalább annyira félnek és gyűlölnek, mint amennyire szeretnek: ő Csatabárdos Druss, az élő legenda. De ez a föld Skilgannon földje is, a férfié, aki a mitikus Nappal és Éjjel Kardjait forgatja, és aki talán még Druss-szal is felveszi a versenyt a csatatéren. A két magányos harcost egy elsöprő támadás különös szövetségkötésre készteti. Amikor azonban Drussnak és Skilgannonnak szembe kell néznie a természetfeletti eggyéforrtak, a szentségtelen erővel bíró és minden képzeletet felülmúló vadsággal felruházott, szörnyűséges vérvadak jelentette fenyegetéssel, tisztelet és bizalom kezd kialakulni kettejük között. Szövetségük barátsággá terebélyesedik, és ez örökre megváltoztatja mindkettőjüket és magát Drenait is.

David Gemmell

David Gemmell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: David Gemmell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv