1.035.535

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó első félévi szakkönyvújdonságai 1980.


Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 51 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Prospektusunkban az 1980. I. félévében megjelenő közgazdasági és jogi szakkönyvújdonságaink szerepelnek, amelyek között elméleti kérdésekkel foglalkozó és gyakorlati, azaz a napi munkához szükséges és használható ismereteket adó kézikönyvek egyaránt megtalálhatók.
A prospektus első részében témakörönként szakosítva, azokon belül pedig a címek alfabetikus sorrendjében a közgazdasági, második felében a jogi könyveket ismertetjük. Azon kiadványainknál, amelyek valamely sorozatunk legújabb tagjaként jelennek meg, közöljük a sorozat korábban megjelent köteteinek címét is. A jegyzékben nem ismertetjük azokat a műveket, amelyek ugyan ez év első felében jelennek meg, de azokra korábban a kijelölt szakkönyvboltok nagy példányszámban már előjegyzési felhívást adtak közre. (Így: Az oktatási igazgatás kézikönyve, Bérelszámolás és bérnyilvántartás szervezése). Tekintettel arra, hogy a kiadásra kerülő művek csak akkor érik el céljukat, ha el is jutnak a szakemberek kezébe, ezért fontosnak... Tovább

Fülszöveg

Prospektusunkban az 1980. I. félévében megjelenő közgazdasági és jogi szakkönyvújdonságaink szerepelnek, amelyek között elméleti kérdésekkel foglalkozó és gyakorlati, azaz a napi munkához szükséges és használható ismereteket adó kézikönyvek egyaránt megtalálhatók.
A prospektus első részében témakörönként szakosítva, azokon belül pedig a címek alfabetikus sorrendjében a közgazdasági, második felében a jogi könyveket ismertetjük. Azon kiadványainknál, amelyek valamely sorozatunk legújabb tagjaként jelennek meg, közöljük a sorozat korábban megjelent köteteinek címét is. A jegyzékben nem ismertetjük azokat a műveket, amelyek ugyan ez év első felében jelennek meg, de azokra korábban a kijelölt szakkönyvboltok nagy példányszámban már előjegyzési felhívást adtak közre. (Így: Az oktatási igazgatás kézikönyve, Bérelszámolás és bérnyilvántartás szervezése). Tekintettel arra, hogy a kiadásra kerülő művek csak akkor érik el céljukat, ha el is jutnak a szakemberek kezébe, ezért fontosnak tartjuk rendszeresen tájékoztatni kiadványainkról a ténylegesen érdeklődőket, és azokat is, akik várhatóan olvasóink lesznek.
A tájékoztatás hagyományos módszere az írásos propagandaanyag - e céllal készült prospektusunk. A másik - közvetlenebb - mód, hogy a Magyar Jogász Szövetség és a Magyar Közgazdasági Társaság megyei szervezeteivel közös rendezésben - a vidéki nagyvárosokban az ott élő és dolgozó jogászok és közgazdászok körében - rendszeresen vitára bocsátjuk egy-egy jelentősebb könyvünket. Ezeken az ankétokon az ismertetett, megvitatott könyv "keres" magának új olvasókat, de mód van egyúttal a szakemberekkel való beszélgetésre, kiadáspolitikai vitákra, a szakkönyvekkel szemben támasztott igények megbeszélésére is. Az ankétszervezési munkánk érzékeltetéséül prospektusunkban közöljük az 1979. évi rendezvényeink "eseménynaptárát". Befejezésül arra kérjük Önt, kedves olvasónk, hogy az e prospektusból kiválasztott művekre szóló megrendelését a jegyzék végén található megrendelőlapon feltüntetett szakkönyvesbolt címére szíveskedjék elküldeni. Vissza

Tartalom

Közgazdaságtudomány
Közgazdasági elmélet - gazdaságpolitika - gazdaságtörténet3
Az "Időszerű közgazdasági kérdések" sorozat kötetei 1974-197912
Agrárgazdaság14
Szervezés - Vezetés15
Belkereskedelem - Vendéglátóipar19
Világgazdaság - Külkereskedelem20
Nyelvkönyv25
Szocilógia27
Pénzügy28
Az 1979. év közgazdasági eseménynaptára29
Állam- és jogtudomány
Jogi monográfia30
Jogi kézikönyv34
Tanulmánykötet36
Jogszabálykiadás - jogszabálygyűjtemény39
A "Kis jogszabály" sorozat 1979-ben megjelent kötetei42
Bibliográfia44
Az 1979. év jogi eseménynaptára45
Szakboltjegyzék51
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó első félévi szakkönyvújdonságai 1980.
Állapot:
840 Ft
420 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv