1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Minőségbiztosítás

Szerző

Kiadó: ÉMC Kft.
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 172 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A minőség szerepe a gazdasági versenyben2
A minőség fogalom értelmezése4
A minőségfelügyelet kialakuása és fejlődésének fázisai7
Az önellenőrzés8
A minőségellenőrzés elkülönülése9
A minőségszabályozás10
A minőségbiztosítás kialakulása12
Teljeskörű minőségirányítás13
Minőség és gazdaságosság15
Minőségköltségek15
Folyamatköltség-modell18
Az élelmiszerminőség és -biztonság jelentősége22
Az élelmiszerminőség komponensei23
A minőség biztosítása az élelmiszerláncban28
Az élelmiszerminőség biztosításának felelőssége29
Az élelmiszerminőség biztosítása34
Az ISO 9000 rendszerszabványok34
A minőségügy fogalomrendszere36
A minőségügyi rendszer követelményei46
A rendszerelemek csoportosítása97
Az élelmiszerelőállítás minőségbiztosításának speciális szempontja101
A HACCP, a GMP és GHP kapcsolódása102
Az ISO 9001 rendszerszabvány és a HACCP alapelvek összehangolt érvényesítése107
Az ISO 9001 minőségügyi rendszer integráló szerepe109
A minőségbiztosítási rendszerfejlesztés fázisai111
A fejlesztési munka indítása113
A rendszerfejlesztés előkészítése113
Minőségügyi képzés116
Helyzetfelmérés117
Rendszertervezés119
A rendszer hatásköre121
A minőségpolitika kialakítása122
A minőségügy szervezete123
A minőségért viselt felelősség megosztása124
A rendszerdokumentáció kidolgozása125
A dokumentációs rendszer felépítése126
Dokumentáció készítés és kiadás130
A bizonylatok rendszere133
A rendszer bevezetése, működtetése134
A rendszer felülvizsgálata136
Belső audit139
A minőségügyi rendszer tanúsítása143
A tanúsító audit menete144
A tanúsítvány kibocsátása148
Integrált irányítási rendszerek151
Az integrált irányítási rendszer modellje152
Az integrált irányítási rendszer logikája155
Melléklet158
Magyar Élelmiszerkönyv 1-2/19/1993.
A Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszerének alkalmazása
Irodalomjegyzék

Pallaginé Bánkfalvi Emese

Pallaginé Bánkfalvi Emese műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pallaginé Bánkfalvi Emese könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv