A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fétis

Szerző
Fordító

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 343 oldal
Sorozatcím: Vörös pöttyös könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-245-133-6
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A lány tűsarkú cipőt viselt - csillogót, feketét és stílusosat, sápadt, karcsú bokájába vágó keskeny pántokkal. A cipő sarka hangosan kopogott a téli járdán, ahogy a lány magányosan sietett végig... Tovább

Előszó

A lány tűsarkú cipőt viselt - csillogót, feketét és stílusosat, sápadt, karcsú bokájába vágó keskeny pántokkal. A cipő sarka hangosan kopogott a téli járdán, ahogy a lány magányosan sietett végig az utcán. A férfi hegyezte a fülét, hogy meghallja a koppanásokat; a varázslatos zene úgy vonzotta, mint a szirének éneke.
Kopp, kopp, kopp...
Lassan hajtott el a lány mellett, miközben a ragadozó éhes szemével figyelte. A lány fiatal volt és csábos, hollófekete hajjal. Kurta, fekete szoknyája alig takart valamit hosszú, csupasz lábából.
A télikabát ugyan a combját is fedte, de így sem tarthatta melegen a karcsú lábakat; a férfi látta a libabőr apró dombocskáit és a csupasz, hideg vádlik kékes árnyalatát.
Kopp, kopp...
Tíz perccel később megint elhajtott a lány mellett. Az utca majdnem üres volt, a lánynak mégsem tűnt fel a jelenléte. Csak ment tovább a maga útján, csinos arcára kiült az elszántság.
Egyedül volt.
Eltévedt. Vissza

Fülszöveg

Hátborzongató regény a krimik világának legragyogóbb asszonyáról.
Makedde Vanderwall vonzza a pszichopatákat. Gyönyörű, egyedülálló; modellként utazgat a világban és törvényszéki pszichológiát tanul. És éppen most gyilkolták meg brutálisan a legjobb barátnőjét.
Mak dolgozni érkezett Ausztráliába hazájából, Kanadából, de a kifutók és a modellvilágban zajló torzsalkodás hamarosan a háttérbe szorulnak. Miközben barátnője gyilkosa után kutat, a lány találkozik Andy Flynn nyomozóval, és visszavonhatatlanul belekeveredik az Ausztrália történetének legkegyetlenebb sorozatgyilkosa utáni hajszába. De megbízhat-e a végletekig a cinikus rendőrben?
Ahogy Makedde egyre jobban belebonyolódik az ügybe, halálos macska-egér játéknak válik részesévé, és nem is sejti, hogy egy szadista pszichopata feni rá megszállottan a pengéjét...

Tara Moss

Tara Moss műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tara Moss könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv