1.035.545

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Érettségi és nyelvvizsga feladatgyűjtemény angol nyelvből

nyelvhelyesség, hallott szöveg értése

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Maxim Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 188 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-261-082-5
Megjegyzés: CD-melléklet nélkül.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy közép- és emelt szintű érettségire, illetve alap- és középfokú nyelvvizsgára való felkészülést segítő gyakorlókönyvet tartanak a kezükben. A nyelvhelyesség és a hallott szöveg értésének... Tovább

Előszó

Egy közép- és emelt szintű érettségire, illetve alap- és középfokú nyelvvizsgára való felkészülést segítő gyakorlókönyvet tartanak a kezükben. A nyelvhelyesség és a hallott szöveg értésének fejlesztését tűztük ki célul.
A könyv felépítése is a vizsgára való felkészülést segíti, akár tanórán, akár egyéni tanulás keretében. A két fejezet feladatai egyre nehezednek. A feladatok nehézsége a szintek jelzésével követhető, az A2, B1 szint a középszintű érettséginek, valamint az alapfokú nyelvvizsgának, a B2 szint pedig az emelt szintű érettséginek, illetve a középfokú nyelvvizsgának megfelelő nehézségi fok. A feladatok összeállításakor igyekeztünk minden lehetséges feladattípust bemutatni.
A szövegek eredeti forrásokból származnak, és témáikban, ezzel együtt szókincsükben is kapcsolódnak a vizsgák témaköreihez. A feladatok fejlécei alapján nyomon követhető az egyes szövegek szintje, feladattípusa és az ahhoz kapcsolódó témakör, így a gyakorlás során a szövegek nemcsak a fenti két készség begyakorlásához, hanem a szóbelire való készüléshez is használhatóak. A könyv végén olvasható a hanganyagok szövegátirata, valamint a feladatok megoldása. A 2 CD-mellékleten megtalálhatóak a szövegek, melyekhez a Hallott szöveg értése fejezet feladati kapcsolódnak. Vissza

Tartalom

Előszó5
Módszertani bevezető7
Nyelvhelyességi feladatok13
A214
B120
B235
Halott szöveg értése55
A256
B161
B288
A hanganyag szövegátirata109
A2110
B1114
B2143
Megoldások161
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv