1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Napló fiamnak

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 363 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Mi történt a második világháború és az 1956. októberi forradalom között? Sokan sokféleképpen látják. Ahány család annyi történet, annyiféle történelem. Egyesek a felszabadulást ünnepelték, mások a felszabadulás mellett a megszállást gyászolták. Román István, a Vörös Kolostor és a Zold a Paroli című népszerű regények szerzője ismét saját történetén keresztül mutatja be a magyar történelem egyik legellentmondásosabb korszakát. Az élet majdnem a "rendes kerékvágásba" kerül, a háború és a hadifogság után a főhős elhelyezkedik első munkahelyén és ami ennél is fontosabb, szerelmével házasságot köt, majd megszületik első gyermekük. Nem lehet azonban figyelmen kívül hagyni mindazt, ami a családiház kapuin kívül történik. Román István regénye bepillantást enged abba is, hogyan befolyásolta a formálódó diktatúra és az azt elsöpörni igyekvő forradalom egy átlagos kispesti család életét.

Román István

Román István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Román István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv