1.035.379

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Labyrinth Key

A labirintus kulcsa

Szerző

Kiadó: Del Rey Books-Ballantine Books
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 425 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 17 cm x 10 cm
ISBN: 0-345-45597-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Folyik a verseny Kína és az Egyesült Államok között az első kvantumszámítógép kifejlesztéséért, amely képes bármilyen ellenség kódjának a feltörésére. Dr. Jaron Kwok az USA kormányának dolgozik ezen eszköz megépítésére - ám ekkor egy gazdag hongkongi hotelben megtalálják hamuvá porladt maradványait. Az óra ketyeg, és vannak olyanok, akiket semmi sem állít meg, hogy a birtokába kerüljenek annak, amit a doktor tudott. Miközben egyre fokozódik a kutatás a válaszok után, a napnál is világosabbá válik, hogy a technológia, amelyet mindkét fél annyira akar, sokkal hatalmasabb és veszélyesebb, mint azt bárki is elképzelte volna. Ez a korlátlan tudáshoz vezető kulcs ugyanis az emberiség végső tömegpusztító fegyverét hozhatja létre - vagy az emberiség utolsó reményét, hogy megmentse magát.

Howard V. Hendrix

Howard V. Hendrix műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Howard V. Hendrix könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv