1.035.468

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nyaralók - csoportos nyaralók

60 m2-100 m2


Kiadó: ÉM Építésügyi Tájékoztatási Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A hétvégi házak és nyaralóépületek tervsorozatainak kibocsátásával különösen a Balaton-környékén, a Velencei-tavon és a Duna-kanyarban építeni szándékozóknak kíván a Típustervező Intézet sorozatterv kiadványa segítséget nyújtani.
A tervsorozatok célja az, hogy az építeni szándékozó lakosságot különböző (52 féle) kategóriákban, messzemenően gazdaságos, egyszerűen kivitelezhető, kultúrált alaprajzú, építészetileg színvonalas és a környezetbe illő kész tervekkel olcsó áron lássa el.
A tervek általában 2 férőhellyel számolnak és 4, illetve 6 főre bővíthetők, az alkalmazott anyagok és szerkezetek általánosan beszerezhetők.
A sorozat tervlapjai közérthetőek, és az épületeket kisebb felkészültségű szakemberek is megépíthetik. Egy-egy terv teljes kiviteli dokumentációt, a szükséges anyagok, szerkezetek részletezését, valamint az illetések járásokat építési csoportjaihoz benyújtandó építési engedély nyomtatványokat tartalmazza.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv