1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fekete nappalok, fehér éjszakák

Szerző

Kiadó: Genius Kiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 216 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A nagy míthosz
Tíz éve elmult, hogy befejeződött a nagy Csata, mely több mint négy álló esztendeig tartott egyfolytában. Hatása az emberiség sorsára ma még beláthatatlan. Talán csak a népvándorlás... Tovább

Előszó

A nagy míthosz
Tíz éve elmult, hogy befejeződött a nagy Csata, mely több mint négy álló esztendeig tartott egyfolytában. Hatása az emberiség sorsára ma még beláthatatlan. Talán csak a népvándorlás indított el olyan következményeket, aminők ennek a nyomában fognak járni. Senkisem tudja, hol és miért kezdődött ez a míthosz, ki tudhatja hát - mikor és hogyan fog véget érni?
Ebből a földindulásból kiszakadt egy emberi sóhajtás. Egy megriadt lélek sóhajtása. Nem tudom érdekelhet-e másokat is, ami benne lüktet és vergődik, hogy szabad-e elmondanom azt, amit én ebből a sötét fergeteges Mithoszból láttam és éreztem? Szabad-e megmutatnom az én szétzilált, darabokra tépett lelkem, amely, hogy most visszagondolok a felleges órákra, olyan, mint az összetört tükör cserepei, amelyeken fekete nappalok és fehér éjszakák fátyolos képei ködlenek.
Budapest, 1930 őszén Vissza

Szudy Elemér

Szudy Elemér műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szudy Elemér könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv