1.036.258

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság Nyugdíjszabályzata


Kiadó: Budapest Székesfőváros Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 19 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Készült a Budapest-Székesfőváros házinyomdájában.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
A Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság nyugdíjszabályzata.
A nyugdíjalap.
A Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság vasúti szolgálatában álló állandó... Tovább

Előszó

Részlet:
A Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság nyugdíjszabályzata.
A nyugdíjalap.
A Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság vasúti szolgálatában álló állandó alkalmazottai, nemkülönben azok özvegyei és árvái végellátásának biztosítására nyugdíjalapot létesít.
A nyugdíjalap kötelékébe tartozó alkalmazottak.
1. A Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság minden állandó alkalmazottja a szolgálatbalépés napjától kezdődő hatállyal hivatalból a nyugdíjalap kötelékébe felveendő, ha állandó alkalmazottá váltakor 35. életévét még be nem töltötte. Aki szolgálatba léptekor 18. életévét még netán nem töltötte be, ennek betöltésétől kezdődő hatállyal veendő fel a nyugdíjalap kötelékébe.
2. A Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság azon alkalmazottainak, akik a Budapesti Egyesített Városi Vasutak és ezt megelőzően ezen Vasutak kötelékébe tartozott valamelyik vasúttársaság: a Budapesti Közúti Vaspálya Társaság, a Budapesti Villamos Városi Vasút Részvénytársaság, a Budapest-Újpest-Rákospalotai Villamos Közúti Vasút Részvénytársaság, a Budapest Szentlőrinczi Helyi Érdekű Villamos Vasúti Részvénytársaság, a Ferencz József Földalatti Villamos Vasút Részvénytársaság, vagy a Budapesti Helyi Érdekű Vasutak Részvénytársaság szolgálatában állottak, a fenti vasúttársaságoknál a megváltást közvetlenül megelőzően megszakítás nélkül eltöltött szolgálati idejét a nyugdíjra jogosító szolgálati időbe be kell számítani. Ezek a Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársasági állandó alkalmazottak tehát általában az illető vasúttársaságoknál történt szolgálatbalépésük napjával kezdődő hatállyal veendők fel a nyugdíjalap kötelékébe, azonban más szolgálatban eltöltött idejüknek beszámítása tekintetében az illető vasúttársaságok által már elismert jogaik épségben tartásával. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv