1.035.189

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élet kenyere

Ige minden napra

Szerző

Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 370 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN: 963-01-9379-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

E könyvecske elsősorban nem áhítatos könyv akar lenni. Megírásában az az szándék vezetett, hogy az olvasót tanítsam. Jézus életét és tanítását tekintem át benne a négy evangélium alapján.
Az anyag felosztásában nem a naptári év szerint haladok, hanem az egyházi év szerint. Így a Jézus életét december hónapban kezdem. Ezt azért kell megtenni, hogy az ünnepek a lehetőség szerint a megfelelő helyre kerüljenek. Már jelentek meg magyar nyelven az év minden napjára vonatkozó áhítatos könyvek. Ezek fordítások és az Igéket az egész Szentírásból választják. Az evangéliumok mintegy harmadát teszik ki a felölelt anyagnak. Az én könyvecském csak a négy evangélumon alapul. Vannak olyan témák, melyeknek jellege igényelte azt, hogy azokat több napon át tárgyaljam. Ezeket sorszámmal jelöltem meg.
Dr. Sarkadi Nagy Pál

Dr. Sarkadi Nagy Pál

Dr. Sarkadi Nagy Pál műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Sarkadi Nagy Pál könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv