1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pusztazámor bemutatkozik

Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 25 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasó!

A "Pusztazámor bemutatkozik" című kiadvány megjelentetésének ötlete a Zámori Kör Egyesület alapító tagjaitól származik. Szerencsére az egyesületi tagok nem elégedtek meg... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasó!

A "Pusztazámor bemutatkozik" című kiadvány megjelentetésének ötlete a Zámori Kör Egyesület alapító tagjaitól származik. Szerencsére az egyesületi tagok nem elégedtek meg ennyivel, ötletüket meg is akarták valósítani.
Pályázaton támogatást igényeltek Pest Megye Önkormányzatának Idegenforgalmi és Kulturális Alapjától.
A sikeres pályázat után kezdődött meg az a gyűjtő és rendszerező munka, amelynek eredményét a következő oldalakon láthatják.
Ennek a kötetnek a célja az eddig szétszórtan meglévő történeti ismeretek összefoglalása, a jelenkori fejlődés bemutatása, a turisztikai nevezetességek, kirándulóhelyek, szállás és étkezési lehetőségek megismertetése.
Célja továbbá annak elősegítése, hogy egyre több látogató keresse fel üdülési, kirándulási szándékkal községünket. Ezt a célkitűzést fontosnak tartja az Önkormányzat és ezért anyagi támogatást nyújtott ahhoz, hogy ez a kiadvány a lehető legtöbb helyre eljuthasson.
Öröm számomra, hogy akik a kiadvány létrehozásában ismereteik, összegyűjtött irataik fotóik átadásával, szellemi munkájukkal vagy más módon részt vettek, szinte valamennyien pusztazámoriak. Munkájuk eredménye lakóhelyük iránti szeretetüket is bizonyítja.
Sok könyvben, újságban, tanulmányban szerepelt már lakóhelyünk, de ismereteim szerint ez az első olyan kiadvány, amely a teljesség igényével igyekszik bemutatni Pusztazámort, ezért örömmel ajánlom a Tisztelt Olvasó figyelmébe.

Pátrovics Benedek
polgármester Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv