1.035.516

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Madarak és fák napja

Környezetvédelem a századfordulón

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-931-528-1
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér illusztrációkkal. Melléklettel. Régmúlt idők versei, elbeszélései az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum anyagából.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum gazdag gyűjteményéből az elmúlt években két olyan kiadvány is megjelent (A hazát ne feledjétek, valamint a Mikulás karácsony, húsvét) mely a századforduló... Tovább

Előszó

Az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum gazdag gyűjteményéből az elmúlt években két olyan kiadvány is megjelent (A hazát ne feledjétek, valamint a Mikulás karácsony, húsvét) mely a századforduló ifjúsági irodalmából ad válogatást.
A most kézben tartott füzet a Madarak és fák napja címen azokat a törekvéseket mutatja be, melyek a környezetvédelem terén az 1900-as évek táján a pedagógiai és ifjúsági irodalomban jelentkeztek. A néha mosolygásra késztető törekvések tiszteletreméltóak, hiszen egy olyan korszakban jelentkeztek, amikor a környezetvédelem veszélyei köze sem voltak olyan súlyosak, mint napjainkban.
Szeretnénk remélni, hogy a száz évvel ezelőtti törekvések megismerése hozzájárulnak a XXI. század súlyos gondjainak megoldásához.
A szövegeket a hitelesség érdekében az egykorú, eredeti helyesírásnak megfelelően közöljük. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv