1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szabadtűzön 2.

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Pro-Book Könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 117 oldal
Sorozatcím: Receptvarázs - ízletes ételek kezdőknek és haladóknak
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-987-583-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Tartalom

Előszó5
Csirkemellfilék zöld joghurtban15
Göngyölt tonhal16
Gombával töltött csirkemell16
"Fiorentin" sertésborda17
Parázstál a családnak18
Konzerv vagdalt hús fóliában18
Májjal töltött gomba19
Taréjos gomba19
Terülj-terülj bőségtál20
Gombócos rablóhús fóliában21
Fóliában sült csirkemáj almával21
Grillezett halfilé dinnyével22
Magyaros angolna nyárson23
Pontyfilék gombával, nyárson sütve23
Mustáros rostélyos24
Bárány nyárson25
Borászok báránypecsenyéje parázson25
Roston sült báránypogácsa pitában26
Feltűzött pisztráng búzakásával27
Afrikai harcsa kagylóval28
Császárhúsos pulykamell28
Sivatagi báránysült29
Fűszervajas fogas nyárson30
Báránybordák mentás vajban31
Kékszalagos csirkemell32
Bazsalikomos pulykamell32
Fokhagymás nyárscsibe33
Szőlőszedők birkapaprikása33
Ürücomb boros káposztában34
Riói szűzérmék35
Rozmaringos báránycsülök35
Libazúzapörkölt pásztortarhonyával36
Gyömbéres-sherrys csirkeszárnyak37
Grillezett brokkoli 38
Stockholmi nyárs39
Zöldséges sertésragu39
Öhöm (slambuc, öreg lebbencs stb.)40
Paszternákos grillezett sertésborda40
Kappangulyás41
Körömpörkölt szabad tűzön42
Füstölt pulykacombos42
Arany csirkenyárs43
Betyáros gombapörkölt bográcsban43
Sonkás káposztagombaleves44
Harcsa lecsóban úsztatva45
Mária halleves45
Csülkös pacalpörkölt46
Csordamester levese47
Betyáros körmös bogrács48
Pulykanyárs rozmaringgal49
Sült csülök fokhagymás sörrel locsolva49
Füstölt csülkös majoránnás marhacsíkok50
Gulyaleves füstölt csülökkel51
Hajósi borászmester pörköltje51
Juhsajt, roston, füstölt csülkös krokettel52
Bélszínkockák nyárson sütve53
Húsvéti sonkaleves53
Sonka- és kolbászfalatok nyárson54
Töltött báránybordák roston55
Zsiványpecsenye fóliában, nyárson55
Fűszeres marhavagdalt nyárson56
Péter bá bablevese56
Bográcsos "férfierős" lecsó57
Fűszerezett borjútekercsek nyárson58
Fóti csemegepecsenye58
Családi nyárson sült finomságok59
Esterházy gulyás60
Mogyorós-mézes csirkecombok nyárson61
Somlyói birkagulyás61
Fiákeres gulyás62
Chilis bab marhahússal63
Nyárson sült gyümölcsös pulykamell63
Csípős babos karaj bográcsban64
Színes olívabogyós bárány64
Lilafüredi szűzpecsenye65
Marhapásztorok bablevese66
Méhek nedvével "balzsamozott" oldalas66
Roston sült libamáj birsalmával67
Csudagrill bélszín68
Parázson sült camembert68
Rablóhúskoktél69
Sertésszűzérmék mártogatóssal70
Tüzes sertésnyak71
Csirkeszárnyak vörös pácban71
Báránynyárs kairói módon72
Grillezett mézes borjúlábszár73
Gyömbéres lazac currys gombával74
Tengeri hal sült trikolor paprikával74
Pácolt csirke parázsban sütve75
Majorannás sült pulykamell76
Göngyölt csirkemell rostélyon76
Gyümölcsös szűzérmék köntösben77
Mentás bárány színes borssal77
Borjúborda tükrösen78
Francia töltött paprikák roston79
Grillezett sonkás brokkoli79
Grillezett sertésborda paszternákkal80
Borjústeak édesköménnyel sütve81
Grillen öntött, töltött cukkini81
Grillezett sertéskaraj mangósalsával82
Bőrös karajtekercsek83
Roston sült gombakalapok83
Grillezett zöldségek84
Grillezett zöldségek mártással85
Sült ponty hagymaszósszal86
Frankfurti báránysültek nyárson86
Békacomb nyárson87
Pontypaprikás bográcsban87
Provence-i báránylapocka nyárson88
Vegyes nyársonsült88
Botkenyér kirándulóknak89
Ponty barna lében pácolva89
Tengeri kagylók (pétoncles) nyárson90
Birkaragu90
Palotai halászlé91
Grillezett fahéjas banán92
Grillezett eper narancslikőrrel92
Grillezett narancs konyakkal93
Zsázsasaláta94
Oroszlánfog-saláta (pitypang)95
Görög saláta95
Sültpaprika-saláta96
Narancsos hagymasaláta96
Vitaminsaláta97
Joghurtos sajt-alma-ananász saláta97
Ádám saláta98
Káposztasaláta98
Friss saláta99
Paprikás mártás99
Mustáros mártás100
Sárgarépa-saláta100
Borsos mártás101
Tormás mártás101
Almás mártás101
Camembert-es mártás102
Csípős fűszerkeverék104
Barbecue-fűszerkeverék104
Halfűszerkeverék105

Szovátai Vass

Szovátai Vass műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szovátai Vass könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv