1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kolozsvári lányok

Szerző
Grafikus

Kiadó: Franklin-Társulat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 135 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. A boríték és a rajzok Szegő Éva műve. Franklin-Társulat nyomdája nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Délután három óra volt. Bágyadt, álmos hangulat ülte meg a várost. Az utcák lassan elcsendesedtek, kiürültek. A kihalt főtéren csak néha kocogott végig egy-egy konflis - álmos... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Délután három óra volt. Bágyadt, álmos hangulat ülte meg a várost. Az utcák lassan elcsendesedtek, kiürültek. A kihalt főtéren csak néha kocogott végig egy-egy konflis - álmos kocsissal a bakon, mellette tartójában az ostorral.
A sarki kávéház terraszán csendesen feketéztek a vendégek. A jogászasztalnál együtt volt a rendes társaság - a fiúk lustán, únottan terpeszkedtek a székeken.
A Híd-utca felől két világosruhás lány közeledett. Karonfogva, összesímulva jöttek, a fehérruhásnak az arcát nem lehetett még kivenni, nagy kalap árnyékolta be, de a kisebbiket - a szőke Major Erzsikét rózsaszínű ruhájában azonnal megismerték a fiúk. A hangulat egyszerre megváltozott. Az álmosság kiröppent a szemekből. Várakozóan néztek a közeledő leányokra.
- Fogadjunk, hogy Szereday Blanka a másik, - mondta Kendeffy Pali a nyakkendőjét igazgatva - majdnem mindig együtt járnak. Ma különben felmegyek tenniszre hozzájuk.
- Remélem, kétfogatú kocsin mégy, mint Kovács Zoli szokott és előkelően megváratod a kocsit, míg egy szet-et lejátszol - nevetett Gyárfás Lali.
- Ilyen bolond már nem leszek, Szeredayéknál kitűnően el tudom tölteni az időmet.
A két lány majdnem félrefordított fejjel ment el a kávéház előtt, de a hangos "kezitcsókolom"-okra mégis mosolyogva bólintottak a fiúk felé.
- Gratulálunk! - lengette meg a kalapját Pali... Vissza

Csengery Ilona

Csengery Ilona műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Csengery Ilona könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kolozsvári lányok Kolozsvári lányok Kolozsvári lányok Kolozsvári lányok Kolozsvári lányok Kolozsvári lányok Kolozsvári lányok Kolozsvári lányok Kolozsvári lányok

A könyv kötése javított. A lapok foltosak. Az előzéklapon ajándékozási bejegyzés található.

Állapot:
5.480 Ft
2.740 ,-Ft 50
22 pont kapható
Kosárba
konyv