A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kochen im Tontopf

Főzés agyagtálban - Braten, schmoren und dünsten im eigenen Saft-Anleitungen und 250 Rezepte/Sütés, párolás és dinsztelés saját lében-Útmutató és 250 recept

Szerző

Kiadó: Wilhelm Heyne Verlag
Kiadás helye: München
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 157 oldal
Sorozatcím: Heyne Kochbücher
Kötetszám: 07/4148
Nyelv: Német  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 3-453-40114-x
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A római ínyencek szakácsai már évezredekkel ezelőtt agyagtálakban és -formákban készítették el ételeiket. Korunk ismét felfedezte ezt az eredeti és emészthető főzési módot: a saját lében történő párolás és a kis zsírhozzáadás felszabadítják az ételek aromáját és saját ízét, és intenzívebbé teszi azt; a tápanyagok és vitaminok benn maradnak - ezáltal ezek az ételek megfelelnek ideális esetben a modern élelmezéstudománynak is.
250 recept csábít el a sokféle-fajta étvágygerjesztő ételekkel, melyeket az agyagedények és főzési idő kezelésével kapcsolatos útmutatás is kiegészít.

Tartalom

agyagtál, főzés, sütés, párolás, receptek, szakácskönyv, tanácsok

Hilde Emmert

Hilde Emmert műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hilde Emmert könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kochen im Tontopf Kochen im Tontopf Kochen im Tontopf

A borító enyhén foltos.

Állapot:
3.440 Ft
1.720 ,-Ft 50
9 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!
konyv