1.035.438

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Grillezzünk!

Ötletek minden alkalomra

Szerző
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 978-963-370-501-8
Megjegyzés: Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A grillezés már rég nem a nyílt láng feletti kerti hússütés kezdetleges módja. Sőt, az utóbbi években szinte külön művészeti ággá fejlődött! Ebben minden bizonnyal közrejátszott, hogy a húsok, a halak ízét egyre inkább kiegészítjük a különböző zöldségek és gyümölcsök zamatával. Ezek a kifinomult ízek pedig nem véletlenül vannak jelen a legjobb európai éttermekben is.
Ha egy kertben kígyózó füstoszlopot látunk, nem mindig a legjobb emlékek jutnak az eszünkbe. Pedig a füst ízlelőbimbóinkon keresztül igazán új élményt ad nekünk, ínyenceknek. A grillezés, a roston sütés és a füstölés az a három nagyon fontos konyhai eljárás, amelyeket nem szabad összekeverni, mivel mindegyik teljesen egyedi ízt ad az ételnek.
A grillezés pont attól válhat igazán művészetté, ha ezek az eljárások, valamint a fűszerek, a pácok és a mártások harmonizálnak egymással. Ebben a könyvben ehhez találunk segítséget, és a több mint száz ínycsiklandó grillrecept segítségével az elképzelhető legremekebb fogásokat... Tovább

Fülszöveg

A grillezés már rég nem a nyílt láng feletti kerti hússütés kezdetleges módja. Sőt, az utóbbi években szinte külön művészeti ággá fejlődött! Ebben minden bizonnyal közrejátszott, hogy a húsok, a halak ízét egyre inkább kiegészítjük a különböző zöldségek és gyümölcsök zamatával. Ezek a kifinomult ízek pedig nem véletlenül vannak jelen a legjobb európai éttermekben is.
Ha egy kertben kígyózó füstoszlopot látunk, nem mindig a legjobb emlékek jutnak az eszünkbe. Pedig a füst ízlelőbimbóinkon keresztül igazán új élményt ad nekünk, ínyenceknek. A grillezés, a roston sütés és a füstölés az a három nagyon fontos konyhai eljárás, amelyeket nem szabad összekeverni, mivel mindegyik teljesen egyedi ízt ad az ételnek.
A grillezés pont attól válhat igazán művészetté, ha ezek az eljárások, valamint a fűszerek, a pácok és a mártások harmonizálnak egymással. Ebben a könyvben ehhez találunk segítséget, és a több mint száz ínycsiklandó grillrecept segítségével az elképzelhető legremekebb fogásokat készíthetjük el. Vissza

Tartalom

Bevezetés 6
Előételek 17
Marha és borjú 43
Birka 69
Sertés 95
Szárnyasok 121
Hal és a tenger gyümölcsei 147
Zöldségek és kenyérfélék 173
Grillezés a konyhában 199
Pácok, csatnik, szószok
és mártások 225
Tárgymutató 254
Mértékegységek 257

Richard Carroll

Richard Carroll műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Richard Carroll könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Grillezzünk! Grillezzünk! Grillezzünk! Grillezzünk!

A lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
2.640 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba
konyv