1.035.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Üzenet a világ minden papjához

Papi kongregáció/Nemzetközi szimpózium/Presbyterorum ordinis zsinati dekrétum 30. évfordulója alkalmából/Vatikán, 1995. október 23-28.

Fordító

Kiadó: Katolikus Hivatásgondozó Intézet
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 28 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A Papi szolgálatról és életről szóló Presbyterorum Ordinis című zsinati dekrétum harminc év óta megjelöli az Egyház útját, meghatározza a papok önazonosságát, szolgálatát és... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A Papi szolgálatról és életről szóló Presbyterorum Ordinis című zsinati dekrétum harminc év óta megjelöli az Egyház útját, meghatározza a papok önazonosságát, szolgálatát és életét az egész világon. Visszatükrözi a papok örömeit, reményeit, nehézségeit és aggódásait, hiszen életüket Krisztusnak, a Főnek és örök Főpapnak, valamint az Egyháznak szentelték.
A Szentatya kívánságán felbátorodva, mi, a Presbyterorum Ordinis című zsinati dekrétum nyilvánosságra hozatalának 30. évfordulója alkalmából a Papi Kongregáció által megrendezett nemzetközi szimpózium résztvevői elgondolkodtunk annak a papnak az alakjáról, aki a harmadik évezred küszöbén síkraszáll az újraevangelizációért.
Imádságban, reflektálásban és kölcsönös eszmecserében - cum Petro et sub Petro - gondoltunk minden papra, akik csendes mindennapi munkájukban örömmel végzik szolgálatukat e keresztény közösségben. Mindenekelőtt azok a papok jelentek meg szívünkben és gondolatainkban, akik magányosak, akiket betegség vagy öregség próbál meg, akiket üldöznek, akik háború és erőszak áldozatai, vagy akik bármely okból sok nehézség közepette látják el szolgálatukat Istenért és az Egyházért.
Az egész világ papjainak és az azokat egybefogó püspöki bizottságok elnökeinek, valamint az általuk delegált papoknak jelenléte megújította bizalmunkat Krisztusban, az Úrban és Mesterben. a történelem középpontjában és céljában és az idők Urában. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv