1.035.962

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A végső elmélet

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 410 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-689-305-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

David Swiftet, a Columbia Egyetem professzorát kórházba hívatják, hogy vigaszt nyújtson mentorának, a brutálisan megkínzott fizikusnak. Az öregember halála előtt még azt leheli: Einheitliche Feldtheorie. A mindenség elmélete. A világok pusztítója. Vajon az Einstein által sugalmazott egyesített elméletről lehet szó - olyan egyenletsorról, amely a galaxisok fizikáját az atomok törvényeivel kombinálja? Einstein úgy halt meg, hogy ezt nem sikerült felfedeznie. Vagy mégis? Néhány órával mentora utolsó szavainak elhangzása után David már a saját életét menti. Az FBI és egy kegyetlen zsoldos verseng egymással, hogy megkaparintsa a régóta rejtőzködő elméletét. David régi barátnőjével, a Princeton briliáns tudósával szövetkezve kétségbeesett kutatásba kezd Einstein végső elmélete után, amelynek napvilágra kerülése döbbenetes hatású következményekkel járhat.

Mark Alpert

Mark Alpert műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mark Alpert könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv