1.035.406

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Műanyagok a TVK-tól

Szerkesztő

Kiadó: Tiszai Vegyi Kombinát
Kiadás helye: Leninváros
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A műanyaggyártás és feldolgozás hazánkban 1960 után indult rohamos fejlődésnek, és azóta is egyre növekvő tendenciát mutat. A műanyag alkalmazásából származó műszaki-gazdasági előnyök felismerése,... Tovább

Előszó

A műanyaggyártás és feldolgozás hazánkban 1960 után indult rohamos fejlődésnek, és azóta is egyre növekvő tendenciát mutat. A műanyag alkalmazásából származó műszaki-gazdasági előnyök felismerése, és a fogyasztói oldalról jelentkező keresletnövekedés hatására 1981-ben hazánkban a feldolgozott és felhasznált műanyag mennyisége meghaladta a 320 ezer tonnát, és ezzel az egy főre jutó műanyagfelhasználás 32 kg fölé emelkedett.
A különböző alapanyagokból készülő műanyag termékek közvetve vagy közvetlenül a lakosság igényeinek kielégítését célozzák. A különböző iparágak, mindenekelőtt az élelmiszeripar, nagy mennyiségben használ fel műanyag csomagolóeszközöket olyan termékek csomagolására, amelyek az egyéni fogyasztó asztalára kerülnek. A műanyagok korát éljük. A műanyag formadarabok, alkatrészek, egyéb használati cikkek szinte az élet minden területén megjelennek, és ennek megfelelően létjogosultságot nyertek családi otthonokban történő felhasználásra is.
A Tiszai Vegyi Kombinát mintegy 100 et/év gyártókapacitással a magyar műanyagfeldolgozó-ipar jelentős bázisa. Az előállított termékei elsősorban hajlékonyfalú műanyag csomagolóeszközök és merev falú tároló-, szállítóedények. A termékeknek igen jelentős része vállalatunk mintaboltjai, a szaküzletek, a háztartási boltok munkája révén eljut az egyéni fogyasztóhoz is. Milyen célra használja fel az egyéni fogyasztó a TVK műanyag termékeit? A háztartásban is szükséges élelmiszereink átmeneti csomagolása, a háztartási hulladékok korszerű kezelése, a szabadidő célszerű kihasználását célzó eszközök készítése stb.
Kiadványunk a Tiszai Vegyi Kombinát Műanyaggyárának azokat a termékeit mutatja be, amelyek végső rendeltetési céljuknak megfelelően az egyéni fogyasztókhoz eljutnak.
Reméljük, hogy a közölt információk elősegítik a vásárlóinkat termékeink megismerésében és helyes alkalmazásában. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv