1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Káprázat

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 324 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-497-127-x
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az űrlakó világok és a Föld közti kényes politikai egyensúly veszélyben van. Az űrlakók - gazdasági és ideológiai okból - a robotok korlátlan alkalmazásának újbóli bevezetését szorgalmazzák a Földön, és úgy tűnik, céljukhoz földi támogatást is kapnak. A tárgyalásokat azonban egy számos emberéletet követelő merénylet hiúsítja meg. Földi nyomozók egy aurorai robotszakértő és egy különleges pozitronikus robot társaságában kutatnak az akció okai és elkövetői után. Az elmérgesedő politikai helyzet azonban nemcsak a nyomozást hiúsíthatja meg, hanem akár háborúval is fenyegethet a robotellenes Föld és az űrlakók között. A Káprázat egy tetralógia első kötete, mely időben Isaac Asimov A Hajnal bolygó robotjai c. regényét követve, az Alapítvány-Birodalom-Robot univerzum egy eddig ismeretlen oldalát tárja fel. E regénnyel és folytatásaival méltón tisztelgünk a néhai sci-fi mester és életműve előtt.

Mark W. Tiedemann

Mark W. Tiedemann műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mark W. Tiedemann könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv