A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mozaik Receptkönyv

Szerző

Kiadó: AB Marketing Kft.
Kiadás helye: Siófok
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 113 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 10 cm
ISBN: 978-963-06-3210-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
Több mint 3 esztendővel ezelőtt indult útjára a Mozaik szórakoztató és információs magazin, melynek gyakorlatilag a kezdetektől fogva szerves része a Mozaik Recept rovat. A... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
Több mint 3 esztendővel ezelőtt indult útjára a Mozaik szórakoztató és információs magazin, melynek gyakorlatilag a kezdetektől fogva szerves része a Mozaik Recept rovat. A legkülönfélébb finomságokat bemutató, hétről-hétre megjelenő receptek az évek során igen nagy népszerűséget vívtak ki maguknak a lapban, töretlen sikerüket jól példázza, hogy Olvasóink is számos saját étel és házi specialitás leírásával gazdagították a repertoárt.
Régóta foglalkoztatott bennünket a gondolat, hogy ezt az immár tetemesre duzzadt gyűjteményt könyv formájában is megjelentetjük. Természetesen tudtuk, hogy receptkönyvekből rengeteg van a boltok polcain és a háztartásokban is, ám nyugodtan állíthatjuk: a Mozaik receptek más, mint a többi kiadvány. Kivétel nélkül kipróbált süteményrecepteket tartalmaz, melyek többsége Barkócziné Szentpéteri Hedvig ötleteiből és gyűjtéséből származik, de akad köztük olyan leírás is, melyet lelkes Olvasóink küldtek be szerkesztőségünkbe. A Mozaik receptek tehát részben az Olvasók saját receptkönyve is.
Remélhetőleg könyvünk elnyeri az Önök tetszését, és továbbra is számos házi recepttel gazdagítják majd magazinunk archívumát! Ha így lesz, akkor ez akár előrevetítheti egy újabb kiadvány megszületését is.
A könyvben található sütik elkészítéséhez sok sikert, elfogyasztásukhoz pedig jó étvágyat kívánunk! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv