1.035.766

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Rózsakereszt útja korszakunkban

Ismertető


Kiadó: Rózsakereszt Nemzetközi Szellemi Iskolája
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 36 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A világon a nyugtalanság, sőt nyughatatlanság és nagy változások újabb korszaka kezdődött. Évszázados alapelvek inognak, olyan szabályok és fogalmak változnak meg, amelyek eddig a társadalmi rend... Tovább

Előszó

A világon a nyugtalanság, sőt nyughatatlanság és nagy változások újabb korszaka kezdődött. Évszázados alapelvek inognak, olyan szabályok és fogalmak változnak meg, amelyek eddig a társadalmi rend alapját képezték. Az emberi együttélés sok tekintetben válságossá vált.
Egyre szembetűnőbb, hogy az ember elveszítette életfeltételeinek és élete céljának az ismeretét. Sokan még valami képzelt tudásból élnek; hogy ez azonban az eredeti bölcsességnek már csak halkuló visszhangja, azt nem hajlandók maguknak bevallani. Mások tiltakoznak. Firtató kérdésükre, hogy ennek az életnek mi az értelme, senki sem képes válaszolni. Ennek az ismerete úgy látszik elveszett; aggódva látják, hogyan válik életük bizonytalanná. Sokan kutatnak a béke és egyetértés állapota után, ahol nincsen félelem, erőszak és kizsákmányolás. Felteszik a kérdést, miért ilyen az élet, min alapul és mi a jövője.
Ebben a leleplező korszakban lett feladattal megbízva az Arany Rózsakereszt Nemzetközi Szellemi Iskolája, a Lectorium Rosicrucianum. Fellépését egy nagy kozmikus változással kell egyenes összefüggésben látni. Az igazságot kereső embernek megmutatja élete célját és alapját, visszahozza neki az eredeti, egyetemes tudást, és ugyanakkor ez a Szellemi Iskola az új élethez vezető út.
Ez a kis füzet röviden tájékoztat a modern Rózsakereszt működése és célja felől, és természetesen már a terjedelme miatt sem lehet kimerítő. Vissza

Tartalom

Előszó3
Címek4
A létért küzdő ember5
A modern Rózsakereszt8
Mit akar a modern Rózsakereszt18
Hogyan dolgozik a modern Rózsakereszt27
Néhány részlet34
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv