1.036.055

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Teleki Blanka Általános Iskola jubileumi évkönyve 1968-1998

Szerkesztő

Kiadó: Aula Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 188 oldal
Sorozatcím: A Teleki Blanka Általános Iskola évkönyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Teleki Blanka Általános Iskola 1998-ban ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Ebből az alkalomból jelentetjük meg - immáron másodszor - iskolánk jubileumi évkönyvét, melyet most kézben tart a... Tovább

Előszó

A Teleki Blanka Általános Iskola 1998-ban ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Ebből az alkalomból jelentetjük meg - immáron másodszor - iskolánk jubileumi évkönyvét, melyet most kézben tart a Tisztelt Olvasó.
Az évforduló alkalmat adott a tantestület és a diákok számára, hogy átgondolják annak az iskolának az életét, történetét, amelyben tanítanak vagy tanulnak. Az elmúlt tanévek tényszerű adatain, eseménykrónikáján, versenyeredményein túl ezért helyet kaptak az évkönyvben az iskola tanárainak, mai és egykori tanítványainak írásai. Bemutatjuk olvasóinknak azokat a törekvéseinket, változásokat is, amelyek az elmúlt évek sodró lendületű, ugyanakkor szorongatásokkal terhes világában képessé tették iskolánkat a megmaradásra, sőt: az újjászületésre és dinamikus fejlődésre.
Természetesen tudjuk, hogy a tantermek, az oktatási programok és a feltételrendszer más elemei csupán keretet adnak az iskola életéhez, működéséhez. A tartalmi munka egyrészt az áldozatkész és odaadó pedagógusokon múlik, akik tudásuk, szakértelmük legjavát adva végzik jellemformáló és értékteremtő tevékenységüket. Másrészt azokon a nyitott, tehetséges, rátermett tanítványokon, akik készek és képesek a valódi tudás birtokbavételére, ismereteik fejlesztésére, az igazi értékek és eredmények befogadására. Vissza

Tartalom

Köszöntő 3
Három évtized 11
Műhely 31
Osztályfőnöki monológok 57
A falakon innen és túl 71
Európa 2000 103
Tótágas 115
Mi, „Telekisek" 131
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv