1.035.447

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Képes süteményreceptek a magyar háziasszonyoknak

Dr. Oetker cégtől

Kiadó:
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. A Tolnai-nyomda mélynyomása, Budapest.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az általános nagy érdeklődés a valóban jó receptek, az egyszerű és biztos sütés módja iránt, arra indította a Dr. Oetker-céget, hogy ismét új receptkönyvet adjon ki, mely az igen tisztelt... Tovább

Előszó

Az általános nagy érdeklődés a valóban jó receptek, az egyszerű és biztos sütés módja iránt, arra indította a Dr. Oetker-céget, hogy ismét új receptkönyvet adjon ki, mely az igen tisztelt háziasszonyoknak rendelkezésére áll.
Sütni oly egyszerű! Kis figyelem mellett csak örömünk telhetik benne. Mindenesetre a hozzávalóktól is sok függ és ezért az okos háziasszony csak Dr. Oetker-féle sütőport használ hozzá.
Ezen könyvecske lehetőleg minden recept mellé egy ábrát is hoz, amelyen a kiszemelt süteményt megláthatjuk, ami nagyban megkönnyíti a sütemény kiválasztását. Nagyon fontos, hogy teljesen a receptekhez tartsuk magunkat és magunktól több lisztet, vajat vagy más anyagot ne adjunk hozzá, mert különben a kalács vagy nehéz, vagy száraz lesz és a háziasszonyoknak nem lesz öröme benne. Fontos, hogy a sütés idejét is betartsuk, mert ha kevésé sütjük, úgy a tészta szalonnás marad, ha pedig túlsoká sütjük, úgy a kalácsunk száraz lesz. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv