1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Mirror Crackid from Side to Side

A kristálytükör meghasadt

Szerző

Kiadó: Fontana/Collins
Kiadás helye: Glasgow
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím: Fontana
Kötetszám: 5572
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 0-00615572-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Shalott várának elvarázsolt kisasszonyát - Tennyson balladája szerint - az átok arra kárhoztatja, hogy a világból elzárva egyre csak szőjön, s ki se nézhessen az ablakon a folyóra, Camelot vára elé. A szerencsétlen várkisasszony szövi, szövi is a tarka kelmét, de egyszer aztán nem állja meg, kitekint az ablakon, s meglátja az arra lovagló Sir Lancelotot: és ekkor "lesújt az átok"...
Shalott várkisasszonyának átoksújtott tekintetéhez fogható csak az a pillantás, amelyet a híres filmszínésznő Marina Gregg szemében jelenik meg hirtelen, miközben Gossington Hall lépcsőjén a Szent János Mentőszolgálat javára rendezett ünnepségre érkező vendégeit fogadja. Unalmat és rémületet, felismerést fejezett vajon ki ez a pillantás? És összefüggésben van-e a kisvártatva bekövetkezett gyilkosságokkal?
A rejtélyt a "drága öreg Lord Tennyson" kiváló ismerője, Miss Marple oldja meg, akinek az orvos amúgy is, "egy jó kis gyilkosságot" írt fel kedélybetegsége ellen.

Tartalom

krimi, bűnügyi, gyilkosság, detektív, Miss Marple

Agatha Christie

Agatha Christie műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Agatha Christie könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv