1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Óperzsa számmisztika

Az óperzsák számorákuluma

Szerző
Fordító
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 95 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-550-157-9

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Beteg lelkeknek való gyógyító füvecske szó szerinti és kipróbálható értelemben Arman Sahihi gyönyörű, s oly világosan és érthetően beszélő óperzsa lélektan-könyve.
Ez a számmisztika az "1x1-e" lehetne minden lelkiekkel törődni kívánó kísérletnek: pedagógusoknak, orvosoknak, de betegeknek és az önmagukat jobban ismerni vágyóknak is. Ízelítő is ez a mű a jövő évezred totális, nagy kultúrfordulatához, nemcsak a kifinomultabbak számára jelentve élményt - épp a számok ősi elemzésének eredeti gondolatmenetével. Jó néhány meglepően új összefüggéssel találkozhatunk: az 5-ös gondtalanságától, a 8-asban rejlő kiapadhatatlan energiákig, vagy például a 25-ös házasodás témáig, és így tovább.
Felfénylik számos bölcsesség is, a legméltóbb módon, mindig tisztességtudással megidézve, hogy e sok réges-régi, máig élő és ható számtitok egyes szám első személyben minden tanácskereső valódi javára szolgáljon.

Arman Sahihi

Arman Sahihi műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Arman Sahihi könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv